O nama

SPONA je tvrtka za proizvodnju i servis spona i krajnika osnovana 1990. godine. Kroz gotovo 30 godina poslovanja naš je tim usavršio metode rada što nam omogućava pružanje brze i visoko kvalitetne usluge klijentima. Do sada smo surađivali s više od tisuću poslovnih partnera iz Hrvatske i Europe, uključujući poduzeća, servise, trgovine i fizičke osobe.

Specijalizirani smo za proizvodnju spona volana odnosno upravljačkih i centralnih spona te krajnika za kamione, autobuse, traktore, viljuškare, građevinske strojeve, terenska vozila i autodizalice. Također servisiramo ramena, vilice i spone terenskih i osobnih vozila. Servisiramo i vršimo popravak upornih i V-spona za kamione, autobuse i prikolice te izmjenjujemo fiksne i podešavajuće krajnike na hidrauličnim cilindrima pomoćnog volana.

Spone proizvodimo po uzorku, nacrtu ili po broju šasije. Kako bismo osigurali najvišu kvalitetu konačnog proizvoda, u procesu proizvodnje i servisiranja ugrađujemo materijale i elemente renomiranih europskih proizvođača Febi, TRW i Lemforder. Većinu najtraženijih spona imamo pripremljene na skladištu, što nam omogućuje maksimalno brzo i efikasno pružanje usluge. Spone koje u trenutku narudžbe nisu dustupne na skladištu naistojimo proizvesti, odnosno popraviti, u istom danu.

Spone preuzimamo i šaljemo putem autobusa ili dostavne službe diljem Hrvatske i Europe, a na području grada Zagreba vršimo besplatnu dostavu do servisa, trgovine ili kamiona u prolazu.

Autobusi i terenska vozila

Bus
MERCEDES
MAN
IVECO
VOLVO
SCANIA
DAF
RENAULT
TAM
STEYR
SETRA
NEOPLAN
ZASTAVA
NISSAN
ISUZU
KAMAZ
BOVA
UNIMOG
ARO
LAND ROVER
GAZ
GRAND CHEROKEE
JEEP

i ostali

Građevinski strojevi, dizalice i viljuškari

vilicar
CATERPILAR
ATLAS
POCLAIN
CASE
JCB
VOLVO
HYUNDAI
LIEBHEER
WIBKER
SAMSUNG
DAEWOO
INDOS
LITOSTROJ
POBEDA
LINDE

i ostali

Traktori i poljoprivredni strojevi

Tractor
ZETOR
IMD
FORD
MERCEDES
ŠTORE
URSUZ
DEUTZ
TORPEDO
STEYR
FIAT
JOHN DEERE

i ostali

Osobna vozila

osobna

BMW
AUDI
VOLKSWAGEN
MG
CHRYSLER
FORD
CITROEN
RENAULT
FIAT
ALFA
PEUGEOT
MAZDA
HONDA

Kao i sva ostal europska, engleska i američka vozila.
Sve vrste oldtimer vozila.